Skara sommarland 2004

Ungdomssektionen i Assyriska föreningen i Linköping bestämde sig att anordna en resa till skara sommarland till den 20 juni 2004.
Samlingen var klockan 7.30 på morgonen vid centralstationen och vi åkte iväg 8.00. Tro det eller ej kom vi i väg kl. 8.00 precis som planerat. Vi i ungdomssektionen är väldigt stolt över att våra ungdomar har börjat passa tider och vi hoppas att det förblir på det viset.
På vägen till Skara åkte vi genom många fina städer och fick se olika typer av väder, soligt, regnigt och molnigt. Men ändå hoppades vi på att det skulle vara fint i Skara. I bussen på väg till Skara hade vi underhållning av Baz som fick alla i bussen att skratta högt och mycket. Den killen kan verkligen få folk att skratta och le även om man är trött. Sedan hade vi i ungdomssektionen gjort en frågelek, många tyckte att den var svår men de försökte att göra den ändå. Vinnaren av denna lek blev Ashurina och Yasmina.
När vi väl var framme köpte Alda och Carl inträde biljetterna och delade ut de till alla. Så att de kunde ta sig in till Skara sommarland. Men som sagt att det skulle vara sommar denna dag kan man fråga sig. När vi kom dit träffade vi på ungdomar från Göteborg och Jönköping.
Under denna dag fick vi uppleva många olika väderförhållanden. Med detta menar jag att det var regn, sol och till och med hagel. Men trots väderförhållandena hade vi alla roligt. Skara sommarland stängde 17:00 och det var även dags för oss att åka hem till Linköping. På vägen hem i bussen fick vi igen underhållning av Baz och nu var det även Basel som satte igång med att sjunga. Men en sak som var säker när vi var på vägen, alla hade haft roligt. Många sov i bussen på vägen hem.
Vi hoppas att nästa utflykt till Gränna/Visingsö blir lika rolig men vi hoppas på bättre väder.

Text: Alda Yakoub

           
           
           
           
           
           
           
           
           

© 2004 shimsha.se. All rights reserved. No images may be reproduced or copied without the permission of shimsha.